Dyson AM10 - Tulajdonságok | Dyson.hu
Ultraviolet Cleanse™ technológia

Dyson párásító készüléke a víztartályba helyezett, UV-lámpával tisztítja a vizet. A szabadalommal védett 3 perces mechanizmus elpusztítja a vízben lévő baktériumok 99.9 %-át.

Ultraviolet Cleanse™ technology
Optimális páratartalom az egész szobában

A Dyson párásító készüléke az Air Multiplier™ technológiának köszönhetően a tiszta, párásított levegőt akár egy 16m2-es szobán is képes gyorsan és csendesen szétoszlatni.

The most even, whole room humidification
Ideális levegőkerintegés

A Dyson párásító készüléke méri a hőmérsékletet és a páratartalmat, intelligens vezérlőegységével, pedig a megfelelő módon szabályozza azt a tiszta levegő és kellemes környezet eléréséhez.

Accurate climate control
Mérnöki munka eredménye: csendes, zavartalan éjszakai párásítás

A Dyson párásító készüléke a tiszta permetet és a párásított levegőt egyenletesen és csendesen szórja szét az egész helyiségben. A megfelelő párásító és hatékony vízkezelő rendszer akár 18 órán keresztül is képes folyamatosan működni. Az automatikus kikapcsolást időzítővel lehet beállítani. Az időzítőnek köszenhetően automatikusan kikapcsol. Az egyetlen Quiet Mark-díjjal jutalmazott készülék a világon.

Accoustically engineered for a night of quiet, hygienic humidification
Air Multiplier™ technológia

Az egész szobában egyenletesen, gyorsan és csendesen szórja a párásított levegőt.

A levegőt a készülék a talapzatán lévő kis réseken keresztül szívja be, majd egy a szoba hőmérsékletét érzékelő termosztáton és a páratartalmat figyelő párásítón keresztül áramoltatja. A tiszta pára az egyik nyíláson érkezik, majd az AM technológiával felgyorsítva a másikon távozik a levegőbe. Az így kialakuló erőteljes légáramlat az egész szobában egyenletesen szórja a baktériumoktól 99.9%-ban megtisztított párát.

Az Amerikai Asztmások és Allergiások Szövetsége által hitelesítve

Egészségügyi szervezetek is elismerik és igazolják, hogy a Dyson párásító készüléke az egyetlan, valóban allergiások és asztmában szenvedőknek is jó szívvel ajánlható termék (Test: ASP:18-01/101).

Kettős funkciójának köszönhetően egész évben használható

A Dyson párásító készüléke tiszta levegővel egyenletesen párásít télen és nagy sebességű levegővel hűsít nyáron.

Dual function for year-round use
Távirányító

Egyszerűen kiválasztható levegőáramoltatási és párásítási beállítások. Mágnesességének és hajlított kialakításának köszönhetően illeszkedik a készülék tetejére.

Remote control
Dyson AM10
179 990,00 Ft
  • 2 év garancia

;